Open/Close Menu Uw zeevracht expediteur en bevrachter voor Afrika

Wij stellen zelf geconsolideerde containers samen met kleinere zeevracht zendingen en pakketten, maar volle containers bieden wij ook aan. De nieuwe dienst is voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Verhuizingen van Nederland naar Cabo Verde of andersom dus ook!

Voor volle containers bieden wij wekelijks een afvaart aan, naar zowel Praia als Mindelo. De transittijd is ongeveer 2,5 week.

De geconsolideerde containers worden maandelijks samengesteld. Deze containers zijn bestemd voor Praia, Mindelo gaat via Praia. Direct afvaart Mindelo afhankelijk van het lading aanbod.

Heeft u geen verpakkingsmaterialen zoals verhuisdozen, transportkisten en vaten (bidons), dan kunnen wij deze voor u regelen. Dozen en vaten (bidons) zijn daarna uw eigendom, transportkisten kunt u zowel kopen als huren. Zo blijven uw goederen beschermd.

Aanlevering van de goederen vindt plaats in Rotterdam-West, echter wanneer u niet de mogelijkheid heeft om zelf aan te leveren, kunnen wij de goederen ook bij u op locatie ophalen.

Voor meer informatie, tarieven of direct boeken? Neem dan contact met ons op. De informatie flyer is tevens in het Portugees.

Delen en volgen wordt gewaardeerd!

CategoryDiensten

2018 © MCM Shipping