MCM Shipping is thuis in het verschepen van goederen over zee (zeevracht) van containers (FCL), kleinere deelladingen (LCL), internationale verhuizingen, geconditioneerde ladingen, gevaarlijke stoffen, buitenmaatse ladingen in of op containers (Out-of-Gauge), rollende lading, boten, bulk, stukgoed; conventioneel of per containerschip (Breakbulk) tot en met het charteren van (een deel van) een schip.

Naast de zeevracht kunnen wij additionele diensten leveren, waaronder douane afhandeling, multimodaal transport voor en/of na de zeereis, op- en overslag, gasmeten, ontgassen/begassen, wegen van containers plus het aanvragen van waivers voor diverse Afrikaanse landen.

MCM Shipping is geen doorsnee expediteur of bevrachter, maar een echte partner in de logistiek waarbij we onze opdrachtgevers en partners onder andere helpen met het opzetten van een logistieke keten voor het vervoer van goederen over zee en de afhandeling ervan, maar ook ontwikkelingsprojecten begeleiden we met veel enthousiasme van A tot Z met hun logistieke vraagstukken. Ook particulieren zijn we graag van dienst, evenals onze collega expediteurs richting onze bestemmingen.

Wij verschepen de volgende soorten ladingen over zee tussen noordwest Europa en Afrika: