(Ontwikkelings) Projecten

Organisaties welke actief zijn of worden in het opzetten van ontwikkelingsprojecten, hebben al de focus op het opzetten van dit project op de betreffende locatie. En op het verzamelen van de benodigde uitrusting en spullen, maar mogelijk in mindere mate op de logistieke coördinatie naar de plaats van bestemming.

MCM Shipping is een expediteur met ervaring in het coördineren van kleine en grote projecten waarbij verschillende goederen vanuit verschillende landen naar één locatie vervoerd moet worden. U boekt niet slechts de goederen, maar wij bespreken met u wat er precies verscheept moet worden, waar vandaan en wanneer.

Door onze brede ervaring in het vak kunnen wij u adviseren wat de beste verschepingsmethode is, per container of stukgoed bijvoorbeeld, maar ook welke planning het beste past bij de voortgang van het project.

Wij beschikken over een loods waar goederen in de loop der tijd verzamelt kunnen worden en professioneel in een container geladen worden zodra de goederen aan de beurt zijn om verscheept te worden.

Een opsomming van de mogelijkheden qua zeevracht:

  • Containers (diverse types) voor reguliere goederen in kisten, dozen, vaten, zoals meubilair, onderdelen, et cetera.
  • Buitenmaatse lading op of in containers, zoals voertuigen, watertanks en minder grote machines.
  • Stukgoed, zoals grote machines, grotere hoeveelheden bouwmaterialen.

Naast de zeevracht regelen wij ook het voor- en natransport, maken we de douane formaliteiten in orde, kunnen containers samenstellen en wegen en regelen tevens namens u de aanvraag van een in sommige Afrikaanse landen verplicht waiver document.

Onze agent in het land van bestemming assisteert in het op de juiste locatie brengen van de goederen, ons kantoor in Nederland blijft uw vaste aanspreekpunt.

Wij willen graag uw logistieke partner zijn voor uw project!