Uw zeevracht expediteur en bevrachter voor Afrika!

Wij stellen zelf geconsolideerde containers samen met kleinere zeevracht zendingen en pakketten, maar volle containers bieden wij ook aan. De nieuwe dienst is voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Verhuizingen van Nederland naar Cabo Verde of andersom dus ook!

Voor volle containers bieden wij wekelijks een afvaart aan, naar zowel Praia als Mindelo. De transittijd is ongeveer 2 weken.

De geconsolideerde containers worden maandelijks samengesteld. Deze containers zijn bestemd voor Praia, Mindelo gaat via Praia. Direct afvaart Mindelo afhankelijk van het lading aanbod.

Heeft u geen verpakkingsmaterialen zoals transportkisten of vaten (bidons), dan kunnen wij deze voor u regelen. Deze blijven zijn daarna uw eigendom.

Tevens kunnen wij tweedehands container ter beschikking stellen voor de verkoop, wanneer u een container wilt gaan gebruiken voor opslag.

Aanlevering van de goederen vindt plaats in Rotterdam-West, echter wanneer u niet de mogelijkheid heeft om zelf aan te leveren, kunnen wij de goederen ook bij u op locatie ophalen.

Voor meer informatie, tarieven of direct boeken? Neem dan contact met ons op.

Delen en volgen wordt gewaardeerd!