Over MCM Shipping B.V.

MCM Shipping B.V. is een zeevracht expediteur en bevrachter, ontstaan om alle passie, kennis en ervaring opgedaan in de laatste 20 jaar, om te zetten in een veelzijdige, flexibele en kwalitatieve dienstverlening richting onze zakelijke opdrachtgevers, partners en particulieren bij het vinden van de beste logistieke oplossingen.

Met ervaring en Passie voor Afrika ligt onze focus daarom ook op het Afrikaanse continent.

Oprichter Michael van der Meer was op 12 jarige leeftijd al in aanraking gekomen met de logistiek en rolde na zijn middelbare school zo de haven en logistiek in. Door zijn interesse in de scheepvaart had hij op 14 jarige leeftijd de stoute schoenen aangetrokken en voor elkaar gekregen om op de destijds grote "Ever Renown" aan boord te kijken. Het goede contact liep zelfs tot de hoogste kringen van de rederij, want op 16 jarige leeftijd stond Michael samen met zijn vader naast de oprichter van de rederij Evergreen, tijdens de tewaterlating van de "Ever Ursula" in 1999 in Japan, waarvoor zij waren uitgenodigd.

Michael heeft in de afgelopen 20 jaar zeer brede ervaring opgedaan bij grote en kleinere rederijen, (groepage) expediteurs, containerterminals waarbij hij een diversiteit aan functies heeft uitgeoefend, dat is dé drijvende kracht aan de veelzijdigheid die MCM Shipping B.V. u kan bieden!

MCM Shipping B.V. is geen “dertien uit een dozijn”-expediteur, maar echt een partner in de logistiek waarbij we onze opdrachtgevers onder andere helpen met het oplossen van logistieke vraagstukken voor het vervoer van goederen over zee en de afhandeling ervan. We hebben een klein team, maar daardoor juist wel voldoende aandacht voor uw verschepingen.

MichaelvanderMeer

MCM Shipping B.V.

Over MCM

Contact

Vacatures

Nieuws

Reguliere lading

Containers (FCL)

Deelladingen (LCL)

Rollende Lading (RoRo)

Aanvullende diensten

Speciale lading

Buitenmaatse lading (OOG)

Stukgoed (Breakbulk)

Jachten

Chartering

Bestemmingen

Centraal Afrika

Angola
Centraal Afrikaanse Republiek
Congo
D.R. Congo
Equatoriaal Guinea
Gabon
Kameroen
São Tomé & Principe
Tsjaad

Noordelijk Afrika

Ethiopië
Marokko
Soedan
Zuid-Soedan

Oostelijk Afrika

Burundi
Comoren
Djibouti
Eritrea
Kenia
Madagaskar
Malawi
Mauritius
Mozambique
Oeganda
Réunion
Rwanda
Seychellen
Somalië
Tanzania
Zambia
Zimbabwe

Westelijk Afrika

Benin
Burkina Faso
Gambia
Ghana
Guinee-Bissau
Ivoorkust
Kaapverdië
Liberia
Mali
Mauretanië
Niger
Nigeria
Senegal
Sierra Leone
Togo

Zuidelijk Afrika

Botswana
Lesotho
Namibië
Swaziland
Zuid-Afrika